Християнски Блог
"Добре дошли скъпи братя и сестри!"
Добре дошли отново в Божията Благодат!
Приведстваме Ви! Поздравяваме Ви!
Очакват Ви прекрасни дни, дни на чудеса!

Join the forum, it's quick and easy

Християнски Блог
"Добре дошли скъпи братя и сестри!"
Добре дошли отново в Божията Благодат!
Приведстваме Ви! Поздравяваме Ви!
Очакват Ви прекрасни дни, дни на чудеса!
Християнски Блог
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Красимир Вишев
Красимир Вишев
Модератор
Модератор
Брой мнения : 65
Join date : 16.07.2015
Age : 38
Местожителство : България, град Елин Пелин
http://kvishev.blogspot.com/

Истинското благовестие, истинското Небесно Царство Empty Истинското благовестие, истинското Небесно Царство

Чет Авг 17, 2017 12:19 pm
"Небесното царство е като съкровище, скрито в нива. Един човек го намерил и така се зарадвал, че пак го заровил и продал всичко, което имал, за да купи тази нива.

Небесното царство е също и като търговец, който търсел хубави перли. Когато намерил една много ценна перла, отишъл и продал всичко, което имал, за да я купи."
(Евангелието според Матей 13:44‭-‬46 SPB)


Бъдете благословени!
Виждате ли скъпи братя и сестри, какво наистинах е Небесното Царство, за което говори Господ Исус. Той говори за едно царство или благовестие, още и "Благите вести на Небесното Царство", което всеки човек ще пожелае!
Исус още ни казва, че Царството е сред нас а не на Небето. Бог желае както е на Небесата, така да е и на Земята, да дойде Царството Му.
За съжаление, днес малко християни познават Царството на Бог, не защото не искат или не могат, но защото Царството, за което Господ Исус говореше е различно от това, което днес ни представят "големите християни". За съжаление и те самите са били подведени.
Аз казвам, нека се върнем в онова прекрасно и чудесно Царство, за което говори Господ Исус.
Къде е царството, за което човек иска да остави всичко, само за да купи онази нива и скритото съкровище в нея? Къде е това огромно желание, щом намерим благата вест на Небесното Царство, да продадем всичко, само за да имаме това прекрасно бижу?
Скъпи приятели... нека Бог бъде благословен, защото Бог каза: " „Погледнете, презрители, изумете се и погинете ; защото Аз ще извърша едно дело във вашите дни, дело, което никак няма да повярвате, дори и да ви го разкаже някой.“ (Деянията на Апостолите 13:41 РИ ББД)
И това скъпи хора е, че независимо от човеците, Господ Бог отново ще прати по цялата Земя благата вест за Синът Му и Царството Му, такива каквито са и отново ще видим плодовете на двете притчи, които споменах в началото на това съобщение, изказани от Исус.
Извод: Ако благата вест и Божието Царство, които познаваш не отговарят на двете притчи на Исус, това не е вест от Исус, не е Неговото Царство. Докато не започнат хората да "продават" всичко, само и само да живеят благата вест и Божието Царство, и това да се случва, не от единици хора, но масово по целия свят, значи още не сме видяли и разбрали Божието Царство.
Имайте мир в себе си, Господ няма никога да ви остави, Той ще ви покаже какво е наистина Царството на Исус, за което Той умря, та да живеем в Него, още тук в този свят. Както се казва, най-доброто предстои! Wink
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите