Християнски Блог
"Добре дошли скъпи братя и сестри!"
Добре дошли отново в Божията Благодат!
Приведстваме Ви! Поздравяваме Ви!
Очакват Ви прекрасни дни, дни на чудеса!

Join the forum, it's quick and easy

Християнски Блог
"Добре дошли скъпи братя и сестри!"
Добре дошли отново в Божията Благодат!
Приведстваме Ви! Поздравяваме Ви!
Очакват Ви прекрасни дни, дни на чудеса!
Християнски Блог
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
krass7
Нов член
Нов член
Брой мнения : 1
Join date : 03.08.2015
Age : 58
Местожителство : 42140 - Стамболийски

"Грабването на Църквата и Оставените" Empty Re: "Грабването на Църквата и Оставените"

Пет Авг 18, 2017 10:44 pm
Амин!
Красимир Вишев
Красимир Вишев
Модератор
Модератор
Брой мнения : 65
Join date : 16.07.2015
Age : 38
Местожителство : България, град Елин Пелин
http://kvishev.blogspot.com/

"Грабването на Църквата и Оставените" Empty "Грабването на Църквата и Оставените"

Чет Авг 17, 2017 12:42 pm
Бъдете благословени!

Ще ви споделя, това, което видях, че Бог ще направи в секундата, преди да грабне Църквата.
Има много изговорено за това, но нека ви кажа наистина какво ще стане в този миг.
Няма да е тайно грабване, няма да е неразбрано от хората по целия свят, няма да е нещо мистично, за което оставените да се чудят или спекулират. Скъпи братя и сестри, Бог не се крие от никого когато върши нещо. Самият Исус Христос не вършеше нищо скришно от делата, които Отец Му беше дал да извърши. Самият Той казва, че всеки ден е поучавал явно и в храма в Ерусалим и т.н. Ето какво ще направи Бог в секундата, преди Грабването. В една секунда време, всички хора на планетата ще получат в умовете си знание за предстоящото събитие. Хората, които не вярват в Бог или в Господ Исус, ще знаят, че Бог е прибрал Своята Църква при Него, за да не преминава Голямата скръб, която ще бъде за целия свят. Хората които вярват в бог, но не в Исус Христос, които се наричат вярващи, християни и тем подобни, ще получат знание в една секунда време от Бог, че са вярвали в лъжерелигия, в лъжесистема и в лъжлив бог. Те също ще знаят, че християните, които са вярвали в Исус и живеели със Святият Дух са тези, които са били грабнати, а те са останали, защото не са вярвали в Исус Христос, като техен Господ и Спасител от греховете им. Това, което скъпи приятели Бог ще направи, е защото Бог винаги е Добър и няма да скрие нищо от света, за нещата, които ще направи и прави. Бог желае всеки да знае, това, което Той прави, за да може всеки да се спаси.
Не случайно "благата вест за спасението" Бог желае да се разнася по целия свят.
Скъпи братя и сестри, така както Бог чрез Исус Христос обиколи цял Израел по времето на Исус, така както върши чудеса и знамения във всеки град и село, така както публично говори на хората и публично извърши очистването на греховете ни, така в последните, в нашите дни, Бог ще разпространи евангелието на Благодатта по целия свят, ще изцелява хора и ще върши огромни знамения, както Исус вършеше в Израел, но сега Църквата ще ги върши по целият свят, за да може всеки да види и чуе за добрината, любовта и благодатта на Бог и Неговият Син Исус Христос.
С наближаването на Грабването и Голямата скръб, Бог ще излива знание за любящото Му сърце и знание за Неговият Син Исус, и знание за това което се случи на кръста. Преди да настъпи Грабването, всеки човек на планетата ще познава Бог, ще знае какво е сърцето Му, ще знае какъв е Синът Му и какво точно е направил на Кръста. Това приятели Бог ще направи, защото Той е Добър и Верен на Своето Слово, което казва, "че в последните дни, няма вече хората да казват всеки на съседа си, познай Господ, защото от малък до голям, от нископоставен до високопоставен, казва Господ, всеки един човек на планетата ще Ме познава", ще познава Моята любов и Моята Благодат. Наистина, Бог няма да пропусне никой, независимо дали ние хората ще се справим да разнесем евангелието на благодатта до краищата на Земята, Бог свръхестествено ще довърши Неговата работа, Неговото дело, както винаги е правил. За съжаление, това че всеки ще познава Бога, не означава, че ще Го приемат, не означава, че ще приемат Синът Му Исус Христос и това разбирасе, ще бъдат оставените, които ще бъдат в Голямата скръб.
Благодаря ви за отделеното време. Благославям Ви! Още нищо не сме видели, ни казва Господ, най-доброто за Църквата и света предстоят, но с настъпването на Грабването, в миг на око, всичко добро ще престане. Когато Извадим Господ Исус от уравнението, не остава нищо хубаво и добро, което да предпазва от развала. Слава на Господ Исус Христос, амин.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите