Християнски Блог
"Добре дошли скъпи братя и сестри!"
Добре дошли отново в Божията Благодат!
Приведстваме Ви! Поздравяваме Ви!
Очакват Ви прекрасни дни, дни на чудеса!

Join the forum, it's quick and easy

Християнски Блог
"Добре дошли скъпи братя и сестри!"
Добре дошли отново в Божията Благодат!
Приведстваме Ви! Поздравяваме Ви!
Очакват Ви прекрасни дни, дни на чудеса!
Християнски Блог
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Красимир Вишев
Красимир Вишев
Модератор
Модератор
Брой мнения : 65
Join date : 16.07.2015
Age : 38
Местожителство : България, град Елин Пелин
http://kvishev.blogspot.com/

"Смирението" Empty "Смирението"

Пон Юли 20, 2015 3:36 pm
Смирението,
това е много важно . Да бъдем смирени , за да видим Господа. Павел беше един от най горделивите и " първите" на времето си и в началото на живота си , но след като , Бог му откри благодатта си, в края на живота му той заяви, че е най големият от грешниците . И сега стои на първите редици в Божието царство, защото в края на живота си осъзна , това , което трябва да знае всеки християнин . Много е лесно да се възгордее човек , от познанието за Господа от това колко е употребяван , но ако се смири , той ще служи много повече , защото всеки е призван да служи много , но Бог ни употребява до колкото му позволим.
Смирението не е да мълчиш , пред хората, защото се чувстваш по малоценен от тях, защото Бог на тях е дал дарби и таланти. Никой не е получил , дарба или каквото и да е от Господа, защото е заслужил, защото е умен , защото е от някаква националност или принадлежност , а по благодат !!! Бог ни използва като съдове за почетна употреба , за да изпълни своите святи намерения . Никой да не се възгордява , за това, което има защото всичко е по благодат , а не заради негови дела.
Единствено както по горе вече казах според това, колко ще позволиш на Духа да работи като се смиряваш и прекарваш интимно време с Господа така, че да опознаеш неговите сърце и ум.
Всичко се корени във взаимоотношенията ти с Исус ! Всичко! Центъра е той!
Трябва да издигаме Него , а не себе си. Да се изпитаме: С каква цел правим някое начинание? За да издигнем Господа или себе си???
Флора Василева, редактор.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите