Християнски Блог
"Добре дошли скъпи братя и сестри!"
Добре дошли отново в Божията Благодат!
Приведстваме Ви! Поздравяваме Ви!
Очакват Ви прекрасни дни, дни на чудеса!

Join the forum, it's quick and easy

Християнски Блог
"Добре дошли скъпи братя и сестри!"
Добре дошли отново в Божията Благодат!
Приведстваме Ви! Поздравяваме Ви!
Очакват Ви прекрасни дни, дни на чудеса!
Християнски Блог
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Красимир Вишев
Красимир Вишев
Модератор
Модератор
Брой мнения : 65
Join date : 16.07.2015
Age : 38
Местожителство : България, град Елин Пелин
http://kvishev.blogspot.com/

Красимир Вишев - психологически тест с нектар Empty Красимир Вишев - психологически тест с нектар

Чет Фев 11, 2016 7:10 pm

Какво бихте си помислили когато видите това?

Красимир Вишев - психологически тест с нектар Rqz0n9
Красимир Вишев - психологически тест с нектар 2960hlt

Лична история

Приятелю, ти имаш проблем!

Днес имах много интересно преживяване. Може да се каже че съм на ти с компютрите. Докато бях на домашно посещение при една клиентка ми се наложи да се свържа с екип поддръжка на една фирма. Бях малко скептично настроен след като разбрах че разговарям с жена по телефона. В началото на разговора ни нямаше напредък и все удряхме на камък. През това време аз се присмивах на тази жена, като размишлявах "Тази ако си мисли че ще помогне, най-много нищо да не стане.". Оказа се доста разбрана и културна жена, и ми показа някои неща които не знаех че са нужни за програмата. На края тя установи как ще стане и ми даде решение на проблема, като същевременно остана културна. Когато затворих телефона разбрах, че имам сериозен проблем с гордостта и си зададох въпроса дали и други хора вземат преждевременно решения без да са проверили и изпитали човека срещу себе си. Чувствах се толкова отвратително за дето се присмивах на жената, която ми помогна а това е нещо! Реших в знак на добра воля да й се обадя в кол центъра и да й благодаря за помощта, и да я информирам че е станало по нейния начин. На нея не й прозвуча като кой-знае-какво, но аз знаех какво е станало с мен и как Господ я употреби, за да ми покаже това лошо нещо в сърцето ми. След това направо греех!
По-късно следобеда с моят приятел Гришата(по-високото момче на снимката, другото съм аз Basketball ), си купихме две шишета нектар приличащи на шишета бира и започнахме да обикаляме града(Елин Пелин). Влизахме в заведения за бързо хранене, аптека, кафене и поздравявахме познати, които срещахме, за да проверим тяхната реакция. Оказа се че само 1 на всеки 10 човека не извърна поглед, не се притесни, не ни осъди, се спря предполагайки че не е това което изглежда. Точно такива сме всички ние, бързаме, гордеем се, бързи да говорим а не да слушаме, бързи да осъдим а не да обичаме.
Ако и ти в първият момент си си помислил грешно, когато си погледнал снимките ни, трябва да ти кажа приятелю че това ти пречи, пречи на взаимоотношенията ти с другите хора, пречи на самият теб да мислиш правилно и със сигурност дори да не го осъзнаваш, този проблем ще ти донесе срам в живота.
Сега, когато се замисля за преживяното си спомням думите на Божият закон: "Може ли да съдиш човек, преди да си чул какво говори и разбрал какво прави?" Божият свят закон, казва "Не!" Нека всички се поучим и да не бързаме да мислим с очите си, но да мислим с умовете си, не водени от чувства и реакции, но водени от гласът на здравият разум. Благодарен съм на Господ за преживяното, че изкара тази мърсотия в мен на присмиване и подиграване, защото точно това е гордостта, тя се присмива и подиграва та да се покаже че е повече от другите! Но Библията казва, че "дойде ли гордост идва и срам" и точно това се случи с мен, дойде срама. Това ще се случи и с теб, ще се срамуваш много, докато имаш гордост в сърцето си! Докато се присмиваш на другите, докато ги осъждаш, докато ги отхвърляш, ще береш плодовете на срама. Откажи се днес от гордостта! Помоли се на господ Исус да очисти сърцето ти и да ти даде ново сърце, което да обича, така както Той ни обикна и умря за греховете ни на кръста!
Ще завърша с стих от Библията, Матей 12:7
"Но ако бяхте знаяли що значи тая дума: "милост искам а не жертва", не бихте осъдили невинните."
sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите